Nova Alandia ny ägare av Confido.

Confido Bokföringsbyrå Ab har beslutat att överlåta verksamheten till Nova Alandia Ab. Det innebär att Confido blir ett dotterbolag till Nova Alandia, där Tomas Boedeker fortsätter som Vd. 

Sammanslagningen medför inga omedelbara förändringar för något av företagens kunder eller personal. De båda verksamheterna är likartade och har samma inställning rörande den service man vill ge sina kunder.

– Att ge god service till både våra befintliga kunder och de som nu kommer till oss genom Confido är otroligt viktigt. Vår ambition är att alla ska få behålla sin personliga redovisningskonsult så långt det är möjligt, säger Tomas Boedeker, som ser stora utvecklingsmöjligheter genom sammanslagningen.

Avtal skrevs under sista veckan i april 2021 och genom sammanslagningen skapas en dubbelt så stor aktör på den åländska redovisningsmarknaden. Tillsammans sysselsätter de båda bolagen 17 personer.

Familjeföretaget Confido Bokföringsbyrå Ab grundades 1987 av de nuvarande huvudägarna, Ulf och Yvonne Söderlund.

– Vi beslutade oss för att genomföra den här affären eftersom vi ser det som det bästa sättet för våra kunder och vår personal att fortsätta växa och utvecklas, samtidigt som jag och Yvonne får möjlighet att börja trappa ned och så småningom gå i pension, säger Ulf.

Thomas Söderlund från Confido intar en plats i Nova Alandias ledningsgrupp, och får en ledande roll inom affärs- och teknikutveckling.

– Genom den här sammanslagningen är vi med och skapar en större aktör. Det kommer ge våra kunder tillgång till bredare kompetens och vi blir bättre rustade att möta de ökande krav som ställs på oss och våra kunder, från bland annat myndigheter, säger Thomas.

– Framförallt skapar detta en större säkerhet och kontinuitet för båda bolagens kunder, i och med att personalstyrkan blir större. Det ger oss också bättre förutsättningar för att utveckla verksamheten, till exempel genom tekniska lösningar, och rusta oss inför framtida utmaningar, säger han.

För mer information rörande överlåtelsen, kontakta

Ulf Söderlund, Confido Bokföringsbyrå Ab
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 018 52 79 01, 040 594 1298

Thomas Söderlund, Confido Bokföringsbyrå Ab
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 018 52 79 04

Tomas Boedeker, Vd Nova Alandia Ab
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 018 52 87 10

Nyheter

Boka ditt möte direkt

Öppettider

Nova Alandias öppettider

Mån-fre kl 9-16
lunchstängt kl 12-13

Det kan finnas personal på plats vid övriga tider.
Ring på 018-12355 och kolla