Ny Vd för Nova Alandia Ab

Redovisningsbyrån Nova Alandia har utnämnt Tomas Boedeker som ny Vd för företaget.

– Att välja Tomas Boedeker som ny Vd var inget svårt val för Nova Alandias styrelse. Vi ser honom som den naturliga lösningen att fortsätta det arbete som vår förra Vd har byggt upp, säger styrelseordförande Lars Luoma.

Tomas fortsatta uppdrag blir att finslipa Nova Alandias verksamhet vilket innebär att erbjuda de åländska företagen moderna tekniska lösningar och viktig kundrådgivning. Nova Alandia vill bidra till att göra företagandet både enklare och mer lönsamt för både nya och befintliga kunder.

Med det webbaserade ekonomiprogrammet erbjuder man företagen en fakturerings-modul som ger dem en heltäckande lösning från fakturering med elektronisk- och e-postfaktura till automatisk inläsning av inbetalningar och inkassotjänst.

 Ekonomiprogrammet har även moduler för lagerhantering, CRM och tidrapportering vilket innebär att Nova Alandia kan ge det moderna företaget viktiga administrativa produkter till ett förmånligt pris. 

– Nova Alandia har nya produkter som är anpassade för framtidens företag. och det ska bli en rolig och intressant utmaning att ta över stafettpinnen, konstaterar Tomas Boedeker.

 Tomas Boedeker är en intern rekrytering. Han nuvarande ansvarsområde som Ekonomichef infogas i Vd-rollen. 

 För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Boedeker, tfn 018-528703, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Nova Alandia Ab

Nova Alandia erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för små- och medelstora företag genom traditionella löne- och redovisningstjänster, kundrådgivning och moderna tekniska lösningar som gör det enkelt för kunden att få överblick och följa upp sin verksamhet.Företaget är en av de ledande byråerna på Åland med över 350 kunder

Nyheter

Boka ditt möte direkt

Öppettider

Nova Alandias öppettider

Mån-fre kl 9-16
lunchstängt kl 12-13

Det kan finnas personal på plats vid övriga tider.
Ring på 018-12355 och kolla