Rådande coronapandemin och dess följder

Allmänt

Nova Alandia kommer att ha kontoret bemannat så länge inget annat bestäms från myndighetshåll. Vissa av oss kommer dock att jobba på distans.  

Inlämnande av fysiskt material bör främst ske via vår stora postlåda som finns till höger om entrén på väggen mot norr eller genom att lämnad det på anvisad plats i vår aula. Du kan även sända material via Posten. Och allt som går och är ändamålsenligt att sända elektroniskt kan sändas elektroniskt.

Möten genomförs enligt de förutsättningar som nu finns och då helst via telefon eller digitalt. Kom överens med din kundansvarige hur ni lägger upp ett eventuellt möte.

Om du ändå vill eller behöver besöka oss har vi ställt fram handsprit vid ingången som då bör användas.

Rådgivning och finansiering mm

Det är skäl att ta kontakt med din bank redan nu som en säkerhetsåtgärd  även om du bedömer att din likviditet kan klara detta. Ser du redan nu att det kommer att bli kassakris, ta kontakt med din bank omgående.

Staten har ställt finansiering till förfogande via bankerna sk Finnvera-lån. Man har även sänkt kraven för att få dessa lån. Skatteförvaltningen har meddelat att de lyfter av ev räntor på ansökan och att de beviljar uppskov med inlämnande av deklarationer vid behov.

Om det blir frågan om permitteringar, ta kontakt med våra löneräknare som kan ge mer information kring detta.

Vi står till förfogande med rådgivning och hjälper dig på allt sätt vi kan för att du ska klara den uppkomna situationen på bästa sätt.

Vi följer myndigheternas föreskrifter och kommer att uppdatera våra rutiner enligt dessa och informerar ifall ändringar från det jag nämnt ovan sker.

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Boedeker, tfn 018-528703, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Nova Alandia Ab

Nova Alandia erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för små- och medelstora företag genom traditionella löne- och redovisningstjänster, kundrådgivning och moderna tekniska lösningar som gör det enkelt för kunden att få överblick och följa upp sin verksamhet.Företaget är en av de ledande byråerna på Åland med över 350 kunder

Nyheter

Boka ditt möte direkt

Öppettider

Nova Alandias öppettider

Mån-fre kl 9-16
lunchstängt kl 12-13

Det kan finnas personal på plats vid övriga tider.
Ring på 018-12355 och kolla