Bokföring                                                      
Fakturering

                             Rapportering                                                                         Löneräkning

Rådande coronapandemin och dess följder

Allmänt

Nova Alandia kommer att ha kontoret bemannat så länge inget annat bestäms från myndighetshåll. Vissa av oss kommer dock att jobba på distans.  

Inlämnande av fysiskt material bör främst ske via vår stora postlåda som finns till höger om entrén på väggen mot norr eller genom att lämnad det på anvisad plats i vår aula. Du kan även sända material via Posten. Och allt som går och är ändamålsenligt att sända elektroniskt kan sändas elektroniskt.

Möten genomförs enligt de förutsättningar som nu finns och då helst via telefon eller digitalt. Kom överens med din kundansvarige hur ni lägger upp ett eventuellt möte.

Om du ändå vill eller behöver besöka oss har vi ställt fram handsprit vid ingången som då bör användas.

Läs mer...

Ny Vd för Nova Alandia Ab

Redovisningsbyrån Nova Alandia har utnämnt Tomas Boedeker som ny Vd för företaget.

– Att välja Tomas Boedeker som ny Vd var inget svårt val för Nova Alandias styrelse. Vi ser honom som den naturliga lösningen att fortsätta det arbete som vår förra Vd har byggt upp, säger styrelseordförande Lars Luoma.

Läs mer...

Fatta kloka beslut med aktuella uppgifter

Du kan logga in i vårt webbaserade affärssystem när du vill och var du än är.

Det betyder att du har tillgång till hela din verksamhet ur ett ekonomiskt perspektiv, dygnet runt, i realtid och du når systemet från din dator, smartphone och/eller din surfplatta.

Tack vare att du alltid kan nå aktuella uppgifter har du de bästa förutsättningarna för att fatta kloka beslut för din verksamhet.

Pusselbitarna som underlättar ditt jobb

Vårt webbaserade affärssystem gör det möjligt att skräddarsy en helhet som passar just din verksamhet. Du kan börja i liten omfattning med de moduler som är viktigast just nu. Varefter verksamheten växer, kan du sedan utöka med ytterligare moduler. Systemet är modulariserat, och redan lagrad information finns tillgänglig för alla moduler.

Närhet över nätet

Med vårt webbaserade ekonomisystem finns det möjlighet att välja på vilket sätt du vill jobba med oss. Du kan t.ex. sköta din fakturering själv via systemet, eller så fakturerar vi åt dig. Om du vill följa med hur verksamheten utvecklas kan du få läsrättigheter till bokföringen och tillgång till rapportverktyget så att du kan ta ut dina egna rapporter. Har du inte vägarna förbi så kan du enkelt mejla in underlag till vårt system. Vi hittar tillsammans den arbetsordning som passar dig och ditt företag bäst. Tack vare systemet kan vi arbeta tätt tillsamman, på varsitt håll.